About Werner. 

MAKE ROOM FOR CREATIVE ADVENTURES! "Als creatief, ruimtelijkvormgever, 3d designer, visualizer en conceptdenker werk ik graag samen met bureaus en merken die op zoek zijn naar een freelancer die mee kan werken aan hun creatief avontuur. Door de jaren heen heb ik ervaring opgedaan in verschillende disciplines van bijvoorbeeld het ontwerp van een display, verpakking of het inrichten van een promotie paviljoen op Schiphol airport. Vaak word ik gevraagd om in het begintraject, de conceptfase mee te denken. Dit komt omdat ik verrassende creatieve oplossingen bedenk en mijn werk doe met een portie realiteitszin". / ruimtelijk vormgever: Werner van der Eems


Vormwerk


Waarom samenwerken:

Je bent op zoek naar een creatief ontwerper die met veel ervaring in verschillende branches ook jouw ideeën visueel en creatief kan aanvullen. Met dit ontwerp kun je verder! Doordat het idee visueel is gemaakt kun je het door presenteren en eventueel bij mij laten uitwerken in de vorm van een rendering of werktekening. Ook kun je met een schetsontwerp naar een leverancier gaan die d.m.v. het ontwerp direct snapt wat je bedoelt.
Verder begrijp ik dat bijvoorbeeld een discountdisplay ook rendabel moet zijn zonder de creativiteit uit het oog te verliezen en ben ik gewend om met deadlines te werken.

Hoe wij het aanpakken:

Erg nieuwsgierig naar mijn aanpak van je project? En wat ik voor jou kan betekenen?
Mail of bel mij even dan hoop ik je snel antwoord te kunnen geven op je vragen. Of maak al een keuze uit een design ticket!
Qua planning overleg ik graag even om jouw en mijn agenda zo efficiënt en flexibel mogelijk in te vullen.


 

Drop me a line!